Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Dom Wczasowy ,,JAWOR" Grupa Azoty Zakłady Azotowe "Puławy" S.A

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNA PODRÓŻ MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • W Jaworze gościłyśmy dwukrotnie,rodzinnie.Świetne miejsce na wypoczynek:położenie,obsługa,wyżywienie,atmosfera,są gwarantowane.Standard pokoi także sukcesywnie się zmienia,to także ważne.Polecam,w kategorii miłego pobytu.Nie zawiodą.

    Vania / 2013-11-17 14:47
  • Oczywiście każdy ma prawo mieć do swojej opini ale że zabawa skończyła się o 6 rano to nieprawda bo my 3 pary wyszliśmy z holu gdzie zespół się już pakował i w pokoju sprawdziliśmy to była godz.5. Hela

    Hela / 2013-01-15 9:32
  • Nie zgadzam się z opinią Heli. Zabawa była udana. Zespół grał świetnie i dopasował muzykę do uczestników. Nie wiem skąd taka opinia, skoro zabawa trwała prawie do 6 rano. Ale jak wiadomo, jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim wygodził.

    inny uczestnik / 2013-01-07 9:19
  • Witam byliśmy z grupą na Sylwestrze i raczej nie byliśmy zadowoleni bo cena 300 zł od osoby to zobowiązywała wg nas do przynajmniej super muzyki a to co pani prezes zaserwowała to była żenada.

    Hela / 2013-01-04 23:17
  • Gratuluję,jedzenie przepyszne w dodatku przymiła pani prezes, załoga super. P.S.tylko trochę pogody brak. Ania.G

    Ania.G / 2012-06-16 12:35
  • Dwukrotny pobyt i dwa razy strzał w 10! Jedzenie pycha, obsługa przesympatyczna i z klasą, niczym Waldorf Astoria! :) Do ponownego zobaczenia!

    Marek / 2012-05-29 14:16
  • Majówka 2012 Pobyt w Jaworze był bardzo udany, przemiła obsługa spełniająca każde życzenie, jedzenie przepyszne!!

    Jola / 2012-05-04 19:59
  • Bardzo sympatycznie bylo.Przesuper jedzenie.Bardzo mila zaloga.Musze zamowic wkrotce miejsce na nastepny rok.Polecam wszystkim.

    Krystyna / 2011-12-28 20:16
  • Jawor jest super!Tyle zmian. Jeżdżę od lat- jest coraz lepije i zapewn takze dzieki zmianom na stanowiskach. Prezeska super babka! "Z jajami!" Jedzonko jak zawsze pycha, widać, że marketing działa jak powinien. Nowe twarze, zmiany w obiekcie. Nareszcie coś ruszyło- przez lata niewiele się działo. Nie jest to Hilton, ale lokalizacja oraz jakość obsługi i standard usług w stosunku do ceny naprawdę na 6, no, może z minusem;-)Polecić moge każdemu! I ciąglre widać coś robią! Tak trzymać Pani prezes!!! Wróciumy i skontrolujemy;-) A. z rodziną

    Aldona / 2011-08-18 9:17
  • Bardzo sympatyczny hotel, + sympatyczna obsługa. Polecam

    tom / 2009-02-23 17:31
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane